Webshop

In deze webshop kun je stoplichtkaartjesmaterialen bestellen. Er wordt gewerkt met 'directe bankoverschrijving'. Dat houdt in dat jij, na jouw bestelling, zelf het bedrag moet overmaken naar de bankgegevens die je tijdens het bestelproces krijgt. Met je bestelling maak je een account aan. Via de webshop zijn ook de GRATIS handleiding met het aanvullend GRATIS Oefenpakket voor ouders en school en het aanvullend GRATIS Bewegend en spelend leerpakket aan te vragen!

Wat moet ik bestellen?

Ben je ouder en wil je met je kind oefenen? Dan raad ik een luxe doosje en 2 zakjes aan. Die twee zakjes dienen als reservekaartjes of als set bij opa/oma of bij de bso.

Wil je dit in je klas gebruiken? Dan raad ik 2 tot 4 luxe doosjes aan en per tweetal kinderen een zakje en een paar extra als reserve. Ook de stoplichtkaartjeskaarten en de tafelkaarten zijn handig.

Ben je RT-er of andere onderwijsprofessional die één op één of in kleine groepjes met kinderen werkt? Dan is een voordeelset wellicht handig. Ik raad dan wel een paar extra zakjes erbij aan. Altijd handig om mee te geven aan je leerlingen als oefensetje voor thuis.

Belangrijke info

Bestellingen worden op vrijdagen verstuurd. Na afloop kun je de factuur downloaden, en bestelde digitale producten, bij je accountgegevens.

Digitale producten hebben een beperkte houdbaarheid. Download je product dus tijdig.

Mis je iets? Ik hoor het graag als je specifieke wensen hebt aangaande materiaal bij deze methode. Dan kan ik onderzoeken of dit iets zou kunnen zijn. Stuur een mailtje naar: info@stoplichtkaartjes.nl.

Toont alle 8 resultaten