Webshop Stoplichtkaartjes

Levering bestellingen

Bestellingen van fysieke producten worden op vrijdagen verstuurd.  Scholen/instellingen/praktijken: houd rekening met levering in weekend en vakanties. Vul een adres in waar een pakket kan worden aangenomen.

Digitale producten vind je direct in jouw account. Let op: ze hebben een downloadlimiet en een beperkte houdbaarheid. Download je product dus tijdig.

 

Voorwaarden

Op alle aankopen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Retourneren van digitale producten is niet mogelijk.

In vakantietijd kan verzending mogelijk iets langer duren. De factuur ontvang je digitaal in jouw account. De prijzen zoals weergegeven op de website zijn inclusief btw. Het btw bedrag wordt vermeld op de factuur.

 

 • Zakje met de tien stoplichtkaartjes

  4,50

  Zakje met de tien stoplichtkaartjes
  Formaat visitekaartjes
  € 4,50 per zakje

  Vanaf 5 zakjes: € 4,00 per stuk
  Vanaf 10 zakjes: € 3,50 per stuk
  Vanaf 20 zakjes: € 3,00 per stuk

  Inclusief btw en gratis verzenden binnen Nederland.

 • Doosje met de tien stoplichtkaartjes

  7,50

  Doosje met de tien stoplichtkaartjes
  Formaat visitekaartjes
  € 7,50 per doosje

  Vanaf 5 doosjes: € 6,50 per doosje
  Vanaf 10 doosjes: € 5,50 per doosje
  Vanaf 20 doosjes: € 4,50 per doosje

  Inclusief btw en gratis verzenden binnen Nederland.

 • 10 tafelkaarten op A5 formaat

  10,00

  10 tafelkaarten
  Tafelsommen zonder antwoord
  Bedrukte voor- en achterkant

  Vanaf 5 sets: € 8,00 per set
  Vanaf 10 sets: € 7,00 per set
  Vanaf 20 sets: € 6,00 per set

  Inclusief btw en gratis verzenden binnen Nederland.

 • Werkboek 1: Dit eerst (printbaar)

  15,00

  Dit werkboek is gemaakt voor gebruik door onderwijsprofessionals. Met dit digitale werkboek oefenen leerlingen de voorwaarden die nodig zijn om de tafels te leren: het splitsen, halveren en verdubbelen en de erbij- en erafsommen.

  45 werkbladen / 10 doebladen Belangrijk: het kopieer-/gebruiksrecht strekt zich enkel tot de praktijk/school/instelling. Klik op de afbeelding voor meer informatie en scroll naar onder.

  De prijs is inclusief btw.

 • Werkboek 2: Leer de kleuren kennen en tafels van 1, 2, 10 en 5 (printbaar)

  15,00

  Dit werkboek is gemaakt voor gebruik door onderwijsprofessionals. Met dit digitale werkboek leren leerlingen de kleuren van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes kennen. Ook staan de tafels 1, 2, 10 en 5 centraal in dit werkboek.

  40 werkbladen / 10 doebladen Belangrijk: het kopieer-/gebruiksrecht strekt zich enkel tot de praktijk/school/instelling. Klik op de afbeelding voor meer informatie en scroll naar onder.

  De prijs is inclusief btw.

 • Werkboek 3: Tafels van 3, 4, 6, 7, 8 en 9 (printbaar)

  15,00

  Dit werkboek is gemaakt voor gebruik door onderwijsprofessionals. Met dit digitale werkboek gaan leerlingen aan de slag met de tafels 3, 4, 6, 7, 8 en 9.

  45 werkbladen / 12 doebladen Belangrijk: het kopieer-/gebruiksrecht strekt zich enkel tot de praktijk/school/instelling. Klik op de afbeelding voor meer informatie en scroll naar onder.

  De prijs is inclusief btw.

 • Werkboek 4: Alle tafels inoefenen (printbaar)

  15,00

  Dit werkboek is gemaakt voor gebruik door onderwijsprofessionals. Met dit digitale werkboek worden de tafels 1 t/m 10 ingeoefend. Het werkboek begint met kleurondersteuning, maar uiteindelijk wordt er zonder stoplichtkleuren geoefend.

  45 werkbladen / 10 doebladen Belangrijk: het kopieer-/gebruiksrecht strekt zich enkel tot de praktijk/school/instelling. Klik op de afbeelding voor meer informatie en scroll naar onder.

  De prijs is inclusief btw.

 • Handleiding voor het leren van de tafels

  0,00

  Ontvang een GRATIS handleiding! Zo kun je goed aan de slag met de materialen die je op deze website kunt downloaden.

  Wil je weten hoe je deze digitale handleiding kunt krijgen? Klik dan even op de afbeelding voor uitgebreidere informatie en scroll vervolgens naar onder.

 • 3-in-1-Ouderoefenpakket

  40,00

  Speciaal voor ouders! Met dit digitale 3-in-1-Ouderoefenpakket heb je een houvast om de tafels aan te leren bij jouw kind volgens de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes. In één keer alles wat je nodig hebt. Je krijgt het Oefenpakket voor ouders, de 15-euro-deal en het Werkboek voor thuis. De prijs is inclusief btw. Klik op de afbeelding voor uitgebreidere informatie en scroll vervolgens naar onder.

 • Bewegend en spelend leerpakket voor het leren van de tafels

  15,00

  Leer de tafels door bewegend en spelend te leren. Dit handige digitale leerpakket maakt het oefenen van de tafels zinvol én leuk én is een nuttige aanvulling op de materialen die je op de site kunt downloaden. De prijs is inclusief btw. Wil je weten hoe je dit digitale pakket kunt aanschaffen? Klik dan even op de afbeelding voor uitgebreidere informatie en scroll vervolgens naar onder.

 • 15 Euro Deal

  15,00

  Met de 15-euro-deal ontvang je het totaalpakket van 300 digitale downloads én digitale handleiding in één keer en bespaar je jezelf een hap tijd omdat je niet zelf alles hoeft te downloaden.  Een superdeal dus! De prijs is inclusief btw. Wil je weten hoe je deze leuke deal kunt krijgen? Klik op de afbeelding voor meer uitgebreide informatie en scroll vervolgens naar onder.

 • Kennismakingswebinar

  40,00

  In dit webinar maak je kennis met de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes. Esther Monfils, het gezicht achter deze methode, zoomt in vogelvlucht in op een aantal belangrijke principes, do’s and don’ts en downloads die je op de website kunt downloaden. Dit webinar is geschikt voor iedereen die met deze methode aan de slag wil en kort en krachtig wil horen hoe het werkt.  De prijs is voor deelname van één persoon inclusief btw. Klik op de afbeelding en scroll naar onder voor meer informatie.

 • Online training voor onderwijsprofessionals

  160,00

  Volg de training en leer meer over de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes. Deze online training is geschikt voor leraren, remedial teachers en andere onderwijsprofessionals. Kies een datum die jou uitkomt. Bij deze training is de 15-euro-deal inbegrepen. De prijs is inclusief btw en voor één persoon. Klik op de afbeelding en scroll naar onder voor meer informatie.