Scholing

De Tafelmethode met Stoplichtkaartjes kan door iedereen worden ingezet: door ouders, leraren en andere onderwijsprofessionals. Met het downloaden van de handleiding en de materialen op de site kom je een heel eind. Maar misschien wil je wel meer weten? Daarvoor is het mogelijk om een scholing te volgen.

Met een scholing leer je hoe je de methode effectief kunt inzetten. Je leert het wat, het hoe en het waarom. De scholing wordt gegeven door Esther Monfils, het gezicht achter deze methode. Dat betekent kennis uit de eerste hand dus! Er zijn twee soorten scholingen:

  • Leraren-lezing: In deze lezing wordt stilgestaan bij toepassing in de klas.
  • Training: Deze training is bedoeld voor remedial teachers, coaches of andere onderwijsprofessionals die met kleine groepjes of één-op-één met kinderen werken. De training kent twee varianten: met óf zonder ambassadeurschap.

Ben je ouder en wil je meer weten dan de informatie die je op deze site vindt? Raadpleeg dan één van de ambassadeurs. Zij kunnen je uitleggen hoe je de methode kunt inzetten toegespitst op jouw kind. In één of twee (online) sessies vertelt een ambassadeur hoe het werkt en hoe je kunt oefenen. Daarna kun je zelf aan de slag.

Ladderspel3