Lezing voor ouders

Wil je meer weten over hoe kinderen de tafels leren en hoe je daar als ouder bij kunt helpen door de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes in te zetten? Meld je dan aan voor deze online lezing. In deze lezing wordt deze methode aan je uitgelegd en leer je hoe je deze kunt inzetten en jouw kind kunt helpen zijn/haar taalvaardigheid te verbeteren. Ook leer je hoe je de verschillende materialen die je op de website vindt, kunt inzetten. Zo kun je effectief met deze methode aan de slag!

In de lezing vertel ik ook wat je als ouder kunt doen, maar ook wat je beter over kunt laten aan een ambassadeur. Niet alles kun je als ouder zelf doen. Er is dan specialistische hulp nodig. Daar vertel ik ook over.

 

Ben je RT-er, leercoach of andere onderwijsprofessional? Dan is de ambassadeurstraining passender. Ben je leraar? Dan is de lezing voor leraren iets voor jou!

Datum

De lezingen worden online gegeven via ZOOM! Superhandig! De lezing duurt 45-60 minuten.

zaterdag 17 oktober 2020 van 12.00 tot uiterlijk 13.00 uur
(Nog 20 plaatsen beschikbaar.)

De datum voor het eerste halfjaar van 2021 volgt later.

 

De lezing gaat door bij minimaal 10 personen. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Bij meer animo word je op de reservelijst geplaatst.

Kosten

25,--

Je dient zelf de handleiding en de materialen via de website te downloaden, maar uiteraard kunt je deze ook via de 10-euro-deal aanschaffen. Een week voor de lezing ontvang je de ZOOM-link via de mail. Het is dan niet meer mogelijk de lezing kosteloos af te zeggen. Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt.

Graag je voor- en achternaam.
Kies één van de data uit het data-overzicht. Staat daar één datum? Vul dan die datum in.
Gebruik je voor je bankzaken een andere naam? Laat die hier ajb even achter.

3 x 3 = ?