Lezing voor leraren

Wil je meer weten over deze methode en met name over hoe je deze in je klas kunt inzetten om de kinderen van jouw klas goed de tafels te leren? Meld je dan aan voor de online lezing.

Luister naar de podscast over deze methode. 

In deze lezing wordt deze methode aan je uitgelegd en leer je hoe je deze kunt inzetten in jouw klas. Er wordt een link gelegd met verschillende onderwijsprincipes, zodat het jou lukt om deze methode te integreren bij dat wat je al doet in de klas.

Ook leer je hoe je de verschillende materialen die je op de website vindt, kunt inzetten. Zo kun je effectief met deze methode aan de slag!

Ben je RT-er, leercoach of andere onderwijsprofessional en werk je veel één-op-één of met kleine groepjes? Dan is de ambassadeurstraining passender.

Datum

De lezingen worden online gegeven via ZOOM! Superhandig! De lezing duurt 45-75 minuten. Daarvan zal 45-60 minuten besteed worden aan de presentatie; de resterende tijd is voor vragen.

Datum voor het eerste halfjaar van 2021:

Zaterdag 6 maart van 12.00 tot 13.00/13.15 uur.
(Nog 17 plaatsen beschikbaar).

Dinsdag 9 maart van 16.30 tot 17.30/17.45 uur.
(Nog 19 plaatsen beschikbaar).

 

De lezing gaat door bij minimaal 10 personen. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Bij meer animo word je op de reservelijst geplaatst.

Kosten

35,--

Je dient zelf de handleiding aan te vragen en de materialen via de website te downloaden, maar uiteraard kun je deze ook via de 10-euro-deal aanschaffen. Een week voor de lezing ontvang je de ZOOM-link via de mail. Het is dan niet meer mogelijk de lezing kosteloos af te zeggen. Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt.

 

Het is mogelijk deze lezing incompany te boeken, bijvoorbeeld vanuit schoolbestuur, samenwerkingsverband of bond.

Ik meld mij aan voor de lezing!

Graag je voor- en achternaam.
Vul hier een datum uit het data-overzicht in.
Gebruik je voor je bankzaken een andere naam? Laat die hier ajb even achter. Ook als je een factuur wenst, is het handig als je dat hier aangeeft. De factuur ontvang je na betaling.

3 x 3 = ?