Lezing voor leraren

Wil je meer weten over deze methode en met name over hoe je deze in je klas kunt inzetten om de kinderen van jouw klas goed de tafels te leren? Meld je dan aan voor de online lezing.

In deze lezing wordt deze methode aan je uitgelegd en leer je hoe je deze kunt inzetten in jouw klas. Er wordt een link gelegd met verschillende onderwijsprincipes, zodat het jou lukt om deze methode te integreren bij dat wat je al doet in de klas.

Ook leer je hoe je de verschillende materialen die je op de website vindt, kunt inzetten. Zo kun je effectief met deze methode aan de slag! Omdat het een lezing betreft, zul je voornamelijk luisteren. Het tempo van de lezing ligt hoog. In korte tijd krijg je veel informatie over de methode. Niet alles kan worden besproken. Daarom wordt hier en daar verwezen naar aanvullende informatie die op de website te vinden is. Wil je goed voorbereid naar deze lezing komen? Duik dan in de handleiding, kijk de filmpjes en lees de blogs.

Belangrijke informatie

 

De lezingen worden online gegeven via ZOOM!

De lezing duurt 60-75 minuten. Daarvan zal drie kwartier tot een uur besteed worden aan de presentatie; de resterende tijd is voor vragen. Zorg dat je je vragen al op papier hebt. Tijdens de lezing kun je je vragen via de chat stellen. Aan het einde van de lezing kan dat door de microfoon aan te zetten. De lezing wordt niet opgenomen.

Het is niet toegestaan om met meerdere deelnemers op één plaats deel te nemen. Je dient zichtbaar in beeld te zijn. Deelnemen zonder videoweergave is niet mogelijk.

Kosten € 39,- p.p.

 

Je ontvangt een factuur na betaling. Restitutie van scholingsgelden is niet mogelijk. Het is wel mogelijk de plaats 'door te geven' aan een collega mits je dit wel even meldt.

Je profiteert meer van deze lezing als je ook de gratis handleiding hebt doorgelezen. Deze kun je aanschaffen via de webshop. Download de materialen zelf van de website of doe de 15-euro-deal in je winkelmandje. Voor dit kleine bedrag hoef je niet zelf alles te downloaden: het wordt netjes gesorteerd in je account geplaatst waar jij het kunt downloaden en op jouw computer kunt opslaan.