Lezing voor leraren

Wil je meer weten over deze methode en met name over hoe je deze in je klas kunt inzetten om de kinderen van jouw klas goed de tafels te leren? Meld je dan aan voor de online lezing.

In deze lezing wordt deze methode aan je uitgelegd en leer je hoe je deze kunt inzetten in jouw klas. Er wordt een link gelegd met verschillende onderwijsprincipes, zodat het jou lukt om deze methode te integreren bij dat wat je al doet in de klas.

Ook leer je hoe je de verschillende materialen die je op de website vindt, kunt inzetten. Zo kun je effectief met deze methode aan de slag!

Datum najaar 2021

 Donderdag 7 oktober

van 16.30 tot 17.30/17.45 uur.

Belangrijke informatie

De lezingen worden online gegeven via ZOOM! De lezing duurt 60-75 minuten. Daarvan zal drie kwartier tot een uur besteed worden aan de presentatie; de resterende tijd is voor vragen. De lezing wordt niet opgenomen.

Een week voor de lezing ontvang je een mail met de Zoom-link en sheets.

De lezing gaat door bij minimaal 10 personen.

Kosten

35,--

Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt. Andere betaalmethoden zijn niet mogelijk. Je ontvangt een kwitantie na betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.

Vraag zelf de handleiding met aanvullende pakketten aan. Download de materialen of schaf deze aan via de 10-euro-deal.

Ik meld mij aan voor de lezing!

Graag je voor- en achternaam.
Vul hier een datum uit het data-overzicht in.
Gebruik je voor je bankzaken een andere naam? Of betaalt jouw werkgever voor jou? Laat even weten met welke naam de betaling wordt voldaan. Na betaling ontvang je een kwitantie.

3 x 3 = ?