Lezing voor leraren

Wil je meer weten over deze methode en met name over hoe je deze in je klas kunt inzetten om de kinderen van jouw klas goed de tafels te leren? Meld je dan aan voor de online lezing.

In deze lezing wordt deze methode aan je uitgelegd en leer je hoe je deze kunt inzetten in jouw klas. Er wordt een link gelegd met verschillende onderwijsprincipes, zodat het jou lukt om deze methode te integreren bij dat wat je al doet in de klas.

Ook leer je hoe je de verschillende materialen die je op de website vindt, kunt inzetten. Zo kun je effectief met deze methode aan de slag!

Ben je RT-er, leercoach of andere onderwijsprofessional? Dan is de ambassadeurstraining passender.

Button-Leraren-Lezing

Datum

De lezingen worden online gegeven via ZOOM! Superhandig! De lezing duurt 45-60 minuten.

Op zaterdag 26 september was de eerste lerarenlezing. Wat leuk dat ook leraren enthousiast zijn voor het inzetten van deze methode.

Heb je de lerarenlezing gemist? De datum voor het eerste halfjaar van 2021 volgt later. Wil je vast je interesse kenbaar maken? Dat kan. Stuur een mailtje naar info@stoplichtkaartjes.nl of vul onderstaand aanmeldformulier in. Kies een willekeurige datum en geef in het opmerkingenveld aan: 'interesse'. Dan houd ik je op de hoogte als er een volgende datum bekend is.

 

De lezing gaat door bij minimaal 10 personen. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Bij meer animo word je op de reservelijst geplaatst.

Kosten

35,--

Je dient zelf de handleiding en de materialen via de website te downloaden, maar uiteraard kunt je deze ook via de 10-euro-deal aanschaffen. Een week voor de lezing ontvang je de ZOOM-link via de mail. Het is dan niet meer mogelijk de lezing kosteloos af te zeggen. Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt.

Ik meld mij aan voor de lezing!

Graag je voor- en achternaam.
Vul hier een datum uit het data-overzicht in. Staat daar één datum. Vul die dan hier in.
Gebruik je voor je bankzaken een andere naam? Laat die hier ajb even achter. Ook als je een factuur wenst, is het handig als je dat hier aangeeft. De factuur ontvang je na betaling.

3 x 3 = ?