Lezing voor leraren

Wil je meer weten over deze methode en met name over hoe je deze in je klas kunt inzetten om de kinderen van jouw klas goed de tafels te leren? Meld je dan aan voor de online lezing.

In deze lezing wordt deze methode aan je uitgelegd en leer je hoe je deze kunt inzetten in jouw klas. Er wordt een link gelegd met verschillende onderwijsprincipes, zodat het jou lukt om deze methode te integreren bij dat wat je al doet in de klas.

Ook leer je hoe je de verschillende materialen die je op de website vindt, kunt inzetten. Zo kun je effectief met deze methode aan de slag!

Data

De lezingen worden online gegeven via ZOOM! Superhandig! De lezing duurt 45 minuten tot een uur.

 

De data voor schooljaar 2020/2021 worden uiterlijk begin september bekend gemaakt.

 

De lezing gaat door bij minimaal 10 personen. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Bij meer animo word je op de reservelijst geplaatst.

Kosten

35,--

Je dient zelf de handleiding en de materialen via de website te downloaden, maar uiteraard kunt je deze ook via de 10-euro-deal aanschaffen. Een week voor de lezing ontvang je de ZOOM-link via de mail. Het is dan niet meer mogelijk de lezing kosteloos af te zeggen. Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt.

Ik meld mij aan voor de lezing!

Graag je voor- en achternaam.
Ik meld me aan voor de training en heb voorkeur voor de volgende datum:
In het opmerkingenveld kun je ook nog een alternatieve datum aangeven. De datum die je hier invult, zal ik als datum van eerste keus beschouwen.
Geef hier een alternatieve datum aan. Gebruik je voor je bankzaken een andere naam? Laat die hier ajb even achter. Ook als je een factuur wenst, is het handig als je dat hier aangeeft.

3 x 3 = ?