Leer meer!

De Tafelmethode met Stoplichtkaartjes kan door iedereen worden ingezet: door ouders, leraren en andere onderwijsprofessionals. Met het downloaden van de handleiding en de materialen op de site kom je een heel eind. Maar misschien wil je wel meer weten? Dat kan!

Esther Monfils, het gezicht achter deze methode, leert jou graag meer! Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn om meer te leren over deze methode! Neem ook eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Esther3

Kennisma­kings­webinar

In dit kennismakingswebinar van 45-60 minuten kom je in vogelvlucht meer te weten over de methode, de materialen en hoe je deze kunt inzetten. De webinar is geschikt voor leraren, ouders en andere geïnteresseerden die meer over de methode willen weten voordat ze deze methode gaan inzetten.

Jouw investering: € 40,-

De prijs is voor één deelnemer en inclusief 21% btw.

TIP-sticker

Ik raad je aan de gratis handleiding te bestellen via de webshop, zodat je je kunt voorbereiden op het webinar. Bespaar je zelf veel downloadtijd door voor een klein bedrag alle downloads in één keer te ontvangen. Zo kun je voor het webinar al even neuzen tussen alle materialen.

Online training voor onderwijs­professionals

In de training leer je alles wat je moet weten om deze methode als remedial teacher, leraar of andere onderwijsprofessional in te zetten. Je leert heel veel ins en outs, hoe de methode is opgebouwd en welke downloads je daarbij inzet. In de training wordt achterliggende theorie verbonden aan de praktijk. Ook krijg je meer zicht in de do's en de dont's. Er worden exclusieve wijsheden gedeeld die niet terug te vinden zijn op de website. Na deze training kun je jezelf expert noemen!

De 15-euro-deal krijg je er gratis bij! Deze vind je na betaling in jouw account.

De online training duurt 3 uur. Een week voor de training ontvang je de sheets, de ZOOM-link en aanvullende exclusieve materialen over de mail. Het is dan niet meer mogelijk om de training kosteloos af te zeggen.

Jouw investering: € 160,-

De prijs is voor één deelnemer en inclusief 21% btw.

Wil je ambassadeur worden van mijn methode? Ambassadeurs volgen deze training met korting.  Benieuwd? Stuur dan even een mailtje voor je je aanmeldt. Ik vertel je dan wat het ambassadeurschap inhoudt, wat de verwachtingen zijn en welke voordelen jij geniet!

Ladderspel3