Leer meer!

De Tafelmethode met Stoplichtkaartjes kan door iedereen worden ingezet: door ouders, leraren en andere onderwijsprofessionals. Met het downloaden van de handleiding en de materialen op de site kom je een heel eind. Maar misschien wil je wel meer weten? Dat kan!

Esther Monfils, het gezicht achter deze methode, leert jou graag meer! Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn om meer te leren over deze methode!

Esther3

Kennisma­kings­webinar

In dit on demand kennismakingswebinar van 35 minuten kom je in vogelvlucht meer te weten over de methode, de materialen en hoe je deze kunt inzetten. De webinar is geschikt voor leraren, ouders en andere geïnteresseerden die meer over de methode willen weten voordat ze deze methode gaan inzetten.

Ben je onderwijsprofessional en wil je na dit on demand kennismakingswebinar meer leren in de online training voor onderwijsprofessionals? Stuur me dan een berichtje en laat even weten wanneer je de webinar volgde. Het geld voor het webinar krijg je dan terug in de vorm van een kortingscode die je kunt toepassen op het boeken van de training. Let op: dit aanbod geldt alleen binnen een jaar na het volgen van de on demand kennismakingswebinar.

Jouw investering: € 25,-

De prijs is voor één deelnemer en inclusief 21% btw.

Tip Sticker

Ik raad je aan de gratis handleiding te bestellen via de webshop, zodat je je kunt voorbereiden op het webinar. Bespaar je zelf veel downloadtijd door voor een klein bedrag alle downloads in één keer te ontvangen. Zo kun je voor het webinar al even neuzen tussen alle materialen.

Online training voor onderwijs­professionals

In de online training leer je alles wat je moet weten om deze methode als remedial teacher, leraar of andere onderwijsprofessional in te zetten. Je leert heel veel ins en outs, hoe de methode is opgebouwd en welke downloads je daarbij inzet. In de training wordt achterliggende theorie verbonden aan de praktijk. Ook krijg je meer zicht in de do's en de dont's. Er worden exclusieve wijsheden en materialen gedeeld die niet terug te vinden zijn op de website of in de handleiding. Na deze training kun je jezelf expert noemen!

De 15-euro-deal krijg je gratis bij de online training! Deze vind je na betaling in jouw account.

De online training duurt 3 uur en wordt gegeven door Esther Monfils, het gezicht achter deze methode. Een week voor de training ontvang je de sheets, de ZOOM-link en aanvullende exclusieve materialen over de mail. Het is dan niet meer mogelijk om de training kosteloos af te zeggen.

Jouw investering: € 139,-

De prijs is voor één deelnemer en inclusief 21% btw, gratis 15-euro-deal, extra aanvullende materialen die niet op de site te vinden zijn én 15 euro webshop tegoed na het volgen van de training!

Op locatie

Uiteraard is het ook mogelijk om een kennismakingsworkshop of een training te boeken op locatie. Dit is vooral interessant als meerdere onderwijsprofessionals een kennismakingsworkshop of training willen volgen. Denk aan scholen, schoolbestuur, samenwerkingsverband of een groep samenwerkende praktijkhouders. De workshop of training kan aangepast worden aan jullie wensen. De kennismakingsworkshop of training wordt gegeven door Esther Monfils, het gezicht achter deze methode! Kennis uit de eerste hand dus. Uiteraard neemt Esther wat leuks mee voor de deelnemers.

Prijs op aanvraag.

De prijs is is afhankelijk van wensen, duur en aantal personen. Let op: het minimaal aantal deelnemers is 10.

Ladderspel3