Ik zoek hulp!

Het leren van de tafels kan voor sommige kinderen erg lastig zijn. Het aanbod in de rekenmethode en het oefenen thuis is dan niet voldoende. De Tafelmethode met Stoplichtkaartjes kan uitkomst bieden. Soms is het fijn als dat door een professional wordt opgepakt. Bijvoorbeeld als kinderen erg gefrustreerd zijn, een negatief zelfbeeld hebben of de motivatie verloren zijn. Dan is het goed om te weten dat er erkende professionals in jouw provincie zijn die kinderen individueel kunnen begeleiden met deze methode. Je vindt ze op deze pagina!

Zo herken je een professional

Erkende stoplichtkaartjesprofessionals herken je aan het oranje erkenningslogo dat op de website van een professional te vinden is en doorlinkt naar deze pagina (en andersom). Zo weet je dat je met een erkende stoplichtkaartjesprofessional te maken hebt. Erkende professionals zijn uitgebreid getraind in het inzetten van deze methode.

Let op: als je een professional bent tegengekomen via het internet met dit logo, maar je vindt diegene niet op deze pagina, ga dan niet met diegene in zee. Een logo is immers 'gauw' gekopieerd.

Erkenningslogo Skprofessional Transparant

Professionals per provincie

Elke professional die hieronder vermeld staat, kan benaderd worden voor hulp aan kinderen (bijv. in de vorm van RT, begeleiding, ondersteuning, coaching of behandeling). Ze hebben een eigen praktijk of bedrijf en hanteren eigen tarieven en wachttijden. Neem contact op met een professional van jouw keuze en vraag wat de mogelijkheden zijn. Sommige professionals bieden ook online diensten aan. Kijk ook eens in een naburige provincie.

Dit is ook mogelijk

Heb je de juiste professional niet kunnen vinden? Maar zou je de methode wel graag in willen zetten voor jouw kind of leerling? Kijk dan naar het kennismakingswebinar. Dit on demand webinar kun je op elk gewenst moment bekijken. Je leert zo meer over deze methode. Ouders kunnen het 3-in-1- Ouderoefenpakket inzetten. Voor basisscholen, praktijken en instellingen zijn de werkboeken of het schoolpakket een uitkomst.