Ik wil ambassadeur worden!

Ben je remedial teacher, leer-/studiecoach, onderwijsassistent of andere onderwijsbegeleider/-ondersteuner? Dan is het mogelijk om ambassadeur te worden van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes! Ben je leraar in het basisonderwijs? Klik dan hier voor de lezing voor leraren.

Je volgt de ambassadeurstraining. Na deze training kun je je zelf professional noemen op het gebied van deze methode. Het volgende is als ambassadeur natuurlijk ook belangrijk: Als je ambassadeur bent, zet je je ook in voor het verkrijgen van meer bekendheid van deze methode. Dit doe je onder andere door posts op social media waarbij je verwijst of linkt naar deze website, het instagram- of Facebookaccount. Denk bij een post aan jouw ervaringen met de methode, een foto dat je met de methode bezig bent, enzovoorts. Maar ook mond-op-mond-reclame hoort bij het ambassadeurschap. Ik plaats jouw gegevens op mijn website en verwacht daarbij dat jij hetzelfde doet door het erkenningslogo te plaatsen! Kun je hieraan niet voldoen dan is het niet mogelijk om de ambassadeurstraining te volgen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een training tegen een zeer voordelige prijs, waarbij de 10-euro-deal en de handleiding inbegrepen is!
  • Heel veel kennis om deze methode op een effectieve manier in te zetten! Uiteraard met aanvullende materialen en inzichten.
  • Een digitaal certificaat dat je de training hebt voltooid.
  • Vermelding op de ambassadeurspagina van de website.
  • Een erkenningsslogo die je op je eigen website dient te plaatsen (met link naar deze website) om te verduidelijken dat je 'erkend' bent en klanten dat kunnen controleren.

Niveau van de training: HBO/HBO+ (afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers)

Trainingsdata

De trainingen worden online gegeven via Zoom! Superhandig!

Alle trainingen voor 2020 zitten vol!

Een plekje voor een training aan je neus voorbijgegaan? Niet getreurd. Er komen nog meer trainingen aan in 2021. In de eerste week van januari worden deze data gepubliceerd. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur een mailtje naar info@stoplichtkaartjes.nl of houd de website in de gaten.

 

Kosten

95,--*

Dit is inclusief de 10-euro-deal en handleiding! Heb je na de training het erkenningslogo met werkbare link op je website geplaatst? Stel me daarvan op de hoogte en je ontvangt een leuke verrassing**!

*Liever de training volgen zonder ambassadeurschap? Dat kan! De kosten zijn dan 150,--, inclusief 10-euro-deal. Geef aan in het opmerkingenveld. **De verrassing geldt niet voor plaatsing van het logo op social media accounts.

 

Extra info:

De training gaat door bij minimaal 4 personen. De maximale groepsgrootte is 8 personen. Bij meer animo word je op de reservelijst geplaatst.

De training duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Een week voor de training ontvang je de sheets, de ZOOM-link en aanvullende materialen over de mail. Het is dan niet meer mogelijk de training kosteloos af te zeggen.

Betaling

Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt. Na betaling ontvang je de 10-euro-deal! Zo kun je vast lekker neuzen in de materialen.

Een factuur nodig? Dat kan. Geef het aan in het opmerkingenveld. Je ontvangt de factuur na betaling.

Ik meld mij aan voor de ambassadeurstraining!

Graag je voor- en achternaam.
Laat hier weten welke regio van jouw provincie je bedient.
Kies een datum uit het data-overzicht en vul deze in. Staat er één datum in het overzicht, vul die dan in.
Kijk in het data-lijstje en vul hier de datum in van jouw keuze.
Gebruik je voor je bankzaken een andere naam of betaal je met een en/of rekening? Laat die (volledige) naam hier achter.

3 x 3 = ?