Ik wil ambassadeur worden!

Ben je remedial teacher, leer-/studiecoach, onderwijsassistent of andere onderwijsbegeleider/-ondersteuner met een eigen praktijk of werkzaam op een school? Dan is het mogelijk om ambassadeur te worden van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes. Je volgt de ambassadeurstraining. Na deze training kun je je zelf professional noemen op het gebied van deze methode. Spreekt de training jou wel aan, maar het ambassadeurschap wat minder? Lees dan ook zeker verder!

Al 109 professionals gingen jou voor!

Dit leer je!

Esther, het gezicht achter deze methode, neemt je mee in de theorie achter deze methode en hoe dat zich vertaalt naar de praktische invulling. Algemene rekenprincipes komen aan bod, principes van de methode worden daartegen afgezet. Je komt er achter waarom deze methode voor veel kinderen werkt. Je leert hoe je deze methode kunt inzetten in jouw setting en hoe je daarvoor de verschillende downloads kunt inzetten. Ook krijg je meer zicht in de do's en de dont's. Er worden exclusieve wijsheden gedeeld die niet terug te vinden zijn op de website en die alleen met deelnemers van deze training worden gedeeld. Hiermee word jij een expert op het gebied van deze methode. Zo kun je niet alleen kinderen helpen en begeleiden, maar kun je ook samenwerkingspartners goed adviseren over een juiste aanpak op het gebied van het leren van de tafels.

Esther3

Wat krijg je?

 • Een supernuttige training (zeer voordelig als je voor het ambassadeurschap kiest)
 • De 10-euro-deal is inbegrepen
 • Heel veel kennis om deze methode op een effectieve manier in te zetten
 • Aanvullende materialen en inzichten
 • Een digitaal certificaat
 • Een erkenningslogo voor op jouw website (alleen ambassadeurs)
 • Vermelding op de ambassadeurspagina van deze website (alleen ambassadeurs)
 • Je bent premium lid: jij hoort als eerste van nieuwe ontwikkelingen en downloads (alleen voor ambassadeurs)

Voor ambassadeurs is er ook nog dit voordeel: Het plaatsen van het logo met werkende link op jouw site levert je trouwens nog wat extra's op! Je krijgt een GRATIS starterskit t.w.v. ruim 15 euro als het logo met link op jouw site staat!

 

Wat houdt het ambassadeurschap in?

Als ambassadeur bezit je niet alleen expertise over deze methode, je helpt Esther ook met haar missie: meer bekendheid voor de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes zodat nog meer kinderen van deze methode kunnen profiteren. Dat doe je als volgt:

 • Posts op social media waarin je stoplichtkaartjes tagt
 • Delen van Stoplichtkaartjesposts
 • Je plaatst het logo met werkende link (naar de ambassadeurspagina) op jouw website
 • Mond-tot-mond-reclame

Dat is het! Meer niet! Ik vraag niet veel van je en je krijgt er veel voor terug.

Je kunt de training ook volgen zonder ambassadeur te worden. Jammergenoeg mis je dan wel de voordelen.

 

Ben je leraar in het basisonderwijs en ben je benieuwd naar toepassing in de klas? Klik dan hier voor de lezing voor leraren.

Trainingsdata najaar 2021

De trainingen worden online gegeven via Zoom! Superhandig!

De data voor voorjaar 2022 worden rond de kerst op de website geplaatst.

Zaterdag 27 november 2021

van 14.00 tot 16.30/17.00 uur

Er is nog volop plaats!

Kosten € 95,-*

Dit is inclusief de 10-euro-deal, handleiding en aanvullende pakketten! Heb je na de training het erkenningslogo met werkende link op je website geplaatst? Dan ontvang je een leuke starterskit t.w.v. ruim 15 euro**!

*Liever de training volgen zonder ambassadeurschap? Dat kan! De kosten zijn dan 150,--, inclusief 10-euro-deal. **Het krijgen van de starterskit geldt niet voor plaatsing van het logo op social media accounts.

Extra info:

De training gaat door bij minimaal 5 personen.

De training duurt 2,5 tot 3 uur. Een week voor de training ontvang je de sheets, de ZOOM-link en aanvullende materialen over de mail. Het is dan niet meer mogelijk de training kosteloos af te zeggen.

Betaling

Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt. Na betaling ontvang je de 10-euro-deal! Zo kun je vast lekker neuzen in de materialen.

Je ontvangt een kwitantie na betaling.

Ik meld mij aan voor de training!

Laat hier weten welke regio in welke provincie jij je diensten aanbiedt. Bijvoorbeeld zo: Leiden en omgeving, Zuid-Holland.
Kies een datum uit het data-overzicht en vul deze in.
Gebruik je voor je bankzaken een andere naam of betaal je met een en/of rekening? Laat de (volledige) naam hier achter.

3 x 3 = ?