Ik wil ambassadeur worden!

Ben je remedial teacher, leer-/studiecoach, onderwijsassistent of andere onderwijsbegeleider/-ondersteuner? Dan is het mogelijk om ambassadeur te worden van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes! Ben je leraar in het basisonderwijs? Klik dan hier voor de lezing voor leraren.

Je volgt de ambassadeurstraining. Na deze training kun je je zelf professional noemen op het gebied van deze methode. Als ambassadeur zet je je ook in voor het verkrijgen van meer bekendheid van deze methode. Dit doe je onder andere door posts op social media waarbij je verwijst of linkt naar deze website, het instagram- of Facebookaccount. Denk bij een post aan jouw ervaringen met de methode, een foto dat je met de methode bezig bent, enzovoorts.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een training tegen een zeer voordelige prijs, waarbij de 10-euro-deal en de handleiding inbegrepen is!
  • Heel veel kennis om deze methode op een effectieve manier in te zetten! Uiteraard met aanvullende materialen en inzichten.
  • Een digitaal certificaat dat je de training hebt voltooid.
  • Vermelding op de ambassadeurspagina van de website (voor ambassadeurs verbonden aan een school/instelling: alleen op eigen verzoek).
  • Een erkenningsslogo die je op je eigen website dient te plaatsen (met link naar deze website) om te verduidelijken dat je 'erkend' bent en klanten dat kunnen controleren.

Niveau van de training: HBO/HBO+ (afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers)

Trainingsdata

De trainingen worden online gegeven via Zoom! Superhandig!

De volgende data staan gepland voor de training:

dinsdag 8 september van 19.00 tot 21.00/21.30 uur
(Deze training gaat door! Nog 1 plek beschikbaar)

zaterdag 26 september van 14.00 tot 16.00/16.30 uur
(Nog 6 plekken beschikbaar)

zaterdag 17 oktober van 14.00 tot 16.00/16.30 uur
(Nog 8 plekken beschikbaar)

 

De training gaat door bij minimaal 4 personen. De maximale groepsgrootte is 8 personen. Bij meer animo word je op de reservelijst geplaatst.

Kosten

85,--

Dit is inclusief de 10-euro-deal en handleiding! De training duurt ongeveer 2,5 uur. Een week voor de training ontvang je de sheets, de ZOOM-link en aanvullende materialen over de mail. Het is dan niet meer mogelijk de training kosteloos af te zeggen. Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt. Na betaling ontvang je wel alvast de 10-euro-deal!

Ik meld mij aan voor de ambassadeurstraining!

Graag je voor- en achternaam.
Naar dit emailadres wordt het certificaat en het erkenningslogo gemaild.
Met deze naam word je vermeld op de ambassadeurspagina. Let op: werk je op een school, dan word je niet automatisch op de ambassadeurspagina genoemd. Dit geschiedt alleen op eigen verzoek.
Hier vul je in in welke plaats jouw praktijk / school staat.
Laat hier weten welke regio van jouw provincie je bedient.
Vermeld hier de webpagina waarnaar gelinkt kan worden. Start met https://
Ik meld me aan voor de training en heb voorkeur voor de volgende datum:
In het opmerkingenveld kun je ook nog een alternatieve datum aangeven. De datum die je hier invult, zal ik als datum van eerste keus beschouwen.
Geef hier een alternatieve datum aan. Gebruik je voor je bankzaken een andere naam? Laat die hier ajb even achter. Ook als je een factuur wenst, is het handig als je dat hier aangeeft.

3 x 3 = ?