Ik wil ambassadeur worden!

Ben je remedial teacher, leer-/studiecoach, onderwijsassistent of andere onderwijsbegeleider/-ondersteuner? Dan is het mogelijk om ambassadeur te worden van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes! Ben je leraar in het basisonderwijs en ben je benieuwd naar toepassing in de klas? Klik dan hier voor de lezing voor leraren.

Je volgt de ambassadeurstraining. Na deze training kun je je zelf professional noemen op het gebied van deze methode. Het volgende is als ambassadeur natuurlijk ook belangrijk: Als je ambassadeur bent, zet je je ook in voor het verkrijgen van meer bekendheid van deze methode. Dit doe je onder andere door posts op social media waarbij je verwijst of linkt naar deze website, het instagram- of Facebookaccount. Denk bij een post aan jouw ervaringen met de methode, een foto dat je met de methode bezig bent, enzovoorts. Maar ook mond-op-mond-reclame hoort bij het ambassadeurschap. Ik plaats jouw gegevens op mijn website en verwacht daarbij dat jij hetzelfde doet door het erkenningslogo te plaatsen!

Wat krijg je terug voor het ambassadeursschap?

  • Een training tegen een zeer voordelige prijs, waarbij de 10-euro-deal inbegrepen is!
  • Heel veel kennis om deze methode op een effectieve manier in te zetten! Uiteraard met aanvullende materialen en inzichten. Loop je ergens tegenaan? Je zult altijd antwoord krijgen op je vragen: ik help je graag verder.
  • Een digitaal certificaat dat je de training hebt voltooid.
  • Vermelding op de ambassadeurspagina van de website.
  • Een erkenningsslogo die je op je eigen website dient te plaatsen (met link naar de ambassadeurspagina van deze website) om te verduidelijken dat je 'erkend' bent en klanten dat kunnen controleren. Je krijgt een leuke starterskit t.w.v. 15 euro toegestuurd als je het logo met werkende link op jouw website hebt geplaatst.
  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en materialen die je automatisch gemaild krijgt: zo heb je ook in de toekomst profijt van je investering.

Niveau van de training: HBO/HBO+ (afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers)

Trainingsdata

De trainingen worden online gegeven via Zoom! Superhandig!

 

Trainingsdata voor de eerste helft van 2021:

Zaterdag 6 februari 2021 van 14.00 tot 17.00 uur
(VOL! Het is niet meer mogelijk om je voor deze training in te schrijven.)

Zaterdag 6 maart 2021 van 14.00 tot 17.00 uur
(Deze training gaat door! Nog 5 plaatsen beschikbaar.)

Zaterdag 3 april 2021 van 14.00 tot 17.00 uur
(Nog 10 plaatsen beschikbaar)

Zaterdag 1 mei 2021 van 14.00 tot 17.00 uur
(Nog 10 plaatsen beschikbaar)

Zaterdag 5 juni 2021 van 14.00 tot 17.00 uur
(Nog 10 plaatsen beschikbaar)

Zaterdag 3 juli 2021 van 14.00 tot 17.00 uur
(Nog 10 plaatsen beschikbaar)

Kosten

95,--*

 

Luister naar de podcast over deze methode.

Dit is inclusief de 10-euro-deal en handleiding! Heb je na de training het erkenningslogo met werkbare link op je website geplaatst? Dan ontvang je een leuke starterskit t.w.v. 15 euro**!

*Liever de training volgen zonder ambassadeurschap? Dat kan! De kosten zijn dan 150,--, inclusief 10-euro-deal. **Het krijgen van de starterskit geldt niet voor plaatsing van het logo op social media accounts.

Extra info:

De training gaat door bij minimaal 5 personen. De maximale groepsgrootte is 10 personen. Bij meer animo word je op de reservelijst geplaatst.

De training duurt ongeveer 3 uur. Een week voor de training ontvang je de sheets, de ZOOM-link en aanvullende materialen over de mail. Het is dan niet meer mogelijk de training kosteloos af te zeggen.

Betaling

Betaling geschiedt vooraf via betaalverzoek in 2021 op het moment dat het minimum aantal deelnemers is bereikt. Na betaling ontvang je de 10-euro-deal! Zo kun je vast lekker neuzen in de materialen.

Een factuur nodig? Dat kan. Geef het aan in het opmerkingenveld. Je ontvangt de factuur na betaling.

Ik meld mij aan voor de training!

Laat hier weten welke regio in welke provincie jij je diensten aanbiedt. Bijvoorbeeld zo: Leiden en omgeving, Zuid-Holland.
Kies een datum uit het data-overzicht en vul deze in.
Gebruik je voor je bankzaken een andere naam of betaal je met een en/of rekening? Laat de (volledige) naam hier achter.

3 x 3 = ?