GRATIS proefsetje voor NVO-orthopedagogen

Ben je NVO-orthopedagoog en ben je benieuwd of deze methode aansluit bij de leerlingen die jij begeleidt? Grijp dan nu je kans en probeer het uit! Met het proefsetje kun je kijken of deze methode iets voor jouw leerlingen is.

NVO-orthopedagogen kunnen zich tot eind maart 2021 aanmelden voor een proefsetje. Er zijn 100 GRATIS proefsetjes beschikbaar. Dus OP=OP.

Update: 100 GRATIS proefsetjes toegevoegd! Totaal 200 setjes beschikbaar.

Lees onderstaande goed door voordat je je aanmeldt! De code die je nodig hebt, staat in de NVO-Nieuwsbrief van 19 februari 2021.

Setje Stoplichtkaartjes In Zakje

Let even op het volgende:

  • Een dubbele aanmelding wordt zonder bericht verwijderd.
  • Zorg dat je de juiste gegevens invult. Check ze voordat je op versturen drukt.
  • Onvolledig of onjuist ingevulde formulieren worden door het systeem niet opgeslagen.
  • Werk je in een grotere instelling/praktijk/school? Dan geldt: één per praktijk (ook bij franchise of zzp-constructies).

 

Wat krijg je?

Het proefsetje bestaat uit een setje stoplichtkaartjes, zoals afgebeeld op de foto en twee flyers met informatie. Hoe je het proefsetje moet gebruiken lees je in de handleiding, klik hier.

De actie sluit eind maart 2021 óf als alle setjes gereserveerd zijn. Pas als de actie gesloten is, worden de setjes verstuurd.

Veelgestelde vragen:

Ik ben NVO-orthopedagoog en werk op een school, mag ik een setje aanvragen?

Dat mag alleen als de school waar jij werkt NIET heeft meegedaan met de basisschoolactie in december 2020 en januari 2021. Ik ga ervan uit dat je hier begrip voor hebt. Het proefsetje is immers bedoeld als kennismaking: dan is één setje per school voldoende. Had je graag meer setjes gewild? Dat kan! Klik hier en schaf extra setjes aan.

Ik ben NVO-orthopedagoog en werk in een (gecombineerde) RT-praktijk/instelling, mag ik een setje aanvragen?

Dat mag alleen als de RT-praktijk waar jij werkt NIET heeft meegedaan met de proefsetjesactie voor RT-ers in januari en februari 2021. Ik ga ervan uit dat je hier begrip voor hebt. Het proefsetje is immers bedoeld als kennismaking: dan is één setje per RT-praktijk/instelling voldoende. Had je graag meer setjes gewild? Dat kan! Klik hier en schaf extra setjes aan.

Ik ben (soon-to-be-) ambassadeur, mag ik er ook één aanvragen?

Ik snap dat je dat wilt, jij bent natuurlijk heel enthousiast over deze methode. Dit proefsetje is echter bedoeld als kennismaking voor collega's die er nog niet zo bekend mee zijn en willen aftasten of de methode wat voor hen is. Het antwoord is dus nee. Voor ambassadeurs is er de gratis starterskit.

 

 

**Let op**: Het formulier sluit automatisch als de 200 aanvragen zijn bereikt. Het is dan niet meer mogelijk een proefsetje aan te vragen.

Ik vraag graag het GRATIS proefsetje aan!