Downloads

Op deze website vind je gratis bestanden. Hoe het werkt? Neem de tijd om door de downloads heen te gaan. Is er een bestand bij dat je kunt gebruiken? Doe deze in jouw winkelmand! Zoek zo de hele website door. Heb je alle downloads die je hebben wil? Rond dan het bestelproces af. Je vindt de bestanden vervolgens in het door jouw aangemaakte account. Met het aanmaken van een account worden jouw gegevens in ons nieuwsbriefbestand opgenomen.

Let op!

Let wel even op: het aantal dagen dat je de bestanden kunt downloaden vanuit jouw account is beperkt. Haal deze dus snel op! De downloads worden aangeleverd in pdf. Een ander bestandstype is niet mogelijk. Download eventueel een gratis pdf viewer om de bestanden te openen.

Maak het jezelf makkelijk

Dat downloaden is écht heel veel werk, je bent zo een middag of avondje zoet. Besteed jij je tijd liever anders? Betaal dan voor gemak met de 15-euro-deal. Bij deze deal ontvang je alle digitale downloads in één keer in net gesorteerde mappen. En komen er in de toekomst nieuwe downloads bij? Dan ontvang jij die automatisch.