Downloads - Werkbladen

Aan de hand van onderstaande werkbladen kunnen de tafels ingeoefend worden. Heb je zelf een idee voor een werkblad? Laat het ons weten!  Je kunt hier het volgende downloaden:

Vanaf fase 3 kun je de werkbladen in zetten. Wil je de werkbladen goed in kunnen zetten? Download dan de handleiding. Met deze handleiding kun je de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes nog effectiever inzetten. Het enige wat we je in ruil terugvragen zijn je gebruikersgegevens zodat we je af en toe kunnen mailen. Net als jij, houden wij niet van spam en uitschrijven is supermakkelijk! Geen zin of tijd om alles zelf te downloaden: dan is de 10-euro-deal iets voor jou.

Tafels apart oefenen (vanaf fase 3)

Onderstaande werkbladen gaan uit van de kleurondersteuning. Houd vast aan de structuur. Begeleid de leerling waar mogelijk. Schrijf eventueel de som onder de kaartjes.

Tafels in de mix (fase 5)

Bij onderstaande werkbladen worden tafels gemixt. Houd vast aan de structuur en maak de relatie tussen deze tafels duidelijk. Begeleid het kind waar mogelijk. Schrijf eventueel de som onder de kaartjes.

Trek een lijntje (fase 7)

Onderstaande werkbladen zijn voor gevorderde (deel-)tafelaars. Verbind de tafel met het bijbehorende antwoord.