Downloads - Werkbladen

Aan de hand van onderstaande werkbladen kunnen de tafels ingeoefend worden. Heb je zelf een idee voor een werkblad? Laat het ons weten!  Je kunt hier het volgende downloaden:

 

Gratis handleiding

De downloadbare materialen kun je nog beter inzetten met behulp van de gratis handleiding.

Met de gratis handleiding ben je er zeker van dat je de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes goed inzet. Het enige wat ik je in ruil terugvraag zijn je gebruikersgegevens zodat ik je af en toe kan mailen. Net als jij, houd ik niet van spam en uitschrijven is supermakkelijk!

10-euro deal

Op deze website kun je meer dan 240 downloads vinden. Het downloaden ervan is een flink karwei.

Daarom bied ik je de 10-euro-deal aan, waarbij je alle downloads in één keer toegestuurd krijgt en jij jezelf dus een hoop tijd bespaart. Er is nog een voordeel: nieuwe materialen die in de toekomst aan de site worden toegevoegd ontvang jij automatisch in je mailbox.

Downloads

Tafels apart oefenen

De werkbladen gaan uit van de kleurondersteuning. Houd vast aan de structuur. Begeleid de leerling waar mogelijk. Schrijf eventueel de som onder de kaartjes.

Tafelmethode-met-stoplichtkaartjes_werkblad-tafel-van-1-1

Tafels in de mix

Bij deze werkbladen worden tafels gemixt. Houd vast aan de structuur en maak de relatie tussen deze tafels duidelijk. Begeleid het kind waar mogelijk. Schrijf eventueel de som onder de kaartjes.

Tafelmethode-met-stoplichtkaartjes_werkblad-tafel-van-1-en-2

Trek een lijntje

Deze werkbladen zijn voor gevorderde (deel-)tafelaars. Verbind de tafel met het bijbehorende antwoord.

Tafelmethode-met-stoplichtkaartjes_Trek-een-lijntje-blad-1