Downloads - Materialen

Download hier de materialen behorende bij de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes. Heb je zelf een idee voor materiaal? Laat het ons weten!

Je vindt hier de volgende materialen:

 

Gratis handleiding

De downloadbare materialen kun je nog beter inzetten met behulp van de gratis handleiding.

Met de gratis handleiding ben je er zeker van dat je de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes goed inzet. Het enige wat ik je in ruil terugvraag zijn je gebruikersgegevens zodat ik je af en toe kan mailen. Net als jij, houd ik niet van spam en uitschrijven is supermakkelijk!

10-euro deal

Op deze website kun je meer dan 240 downloads vinden. Het downloaden ervan is een flink karwei.

Daarom bied ik je de 10-euro-deal aan, waarbij je alle downloads in één keer toegestuurd krijgt en jij jezelf dus een hoop tijd bespaart. Er is nog een voordeel: nieuwe materialen die in de toekomst aan de site worden toegevoegd ontvang jij automatisch in je mailbox.

Downloads

Stoplichtkaartjes

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf kaartjes te maken. Gebruik hiervoor rood, oranje en groen papier. Snijd het papier in het gewenste formaat. Zorg dat je drie rode, vier oranje en drie groene kaartjes hebt.

Lamineer vervolgens, zodat je langer plezier hebt van de kaartjes.

Tafelmethode-met-Stoplichtkaartjes_Stoplichtkaartjes-1

Antwoorden tafels 1 t/m 10

Tafelmethode-met-stoplichtkaartjes_antwoorden-tafels-1-tm-10-1

Tafels op de getallenlijn

Gebruik de getallenlijn op het digibord of print de getallenlijn uit. Gebruik eventueel nog concreet materiaal om de sprongen te verduidelijken. Er zijn ingevulde en blanco getallenlijnen.

Het verdient aanbeveling om de getallenlijnen logisch aan te bieden; na de tafel van 2 is het logisch om die van 4 en daarna die van 8 aan te bieden. Zo zijn 3 - 6 - 9 en 5 -10 ook logische opeenvolgingen.

Tafelmethode-met-Stoplichtkaartjes-_Getallenlijn-tafel-van-1