Downloads - Spelletjes

De tafels dienen veelvuldig herhaald te worden. Oefenen op verschillende manieren is daarbij belangrijk. Domino en memory zijn leuke manieren om dat te doen. Let bij de domino's even goed op bij het uitknippen van de kaartjes! En druk de memory's af op dikker papier.

Gratis handleiding

De downloadbare materialen kun je nog beter inzetten met behulp van de gratis handleiding.

Met de gratis handleiding ben je er zeker van dat je de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes goed inzet. Het enige wat ik je in ruil terugvraag zijn je gebruikersgegevens zodat ik je af en toe kan mailen. Net als jij, houd ik niet van spam en uitschrijven is supermakkelijk!

15-euro deal

Op deze website kun je meer dan 350 GRATIS downloads vinden. Maar het downloaden ervan is een flink karwei!

Daarom bied ik je de 15-euro-deal aan, waarbij je alle downloads in één keer toegestuurd krijgt en jij jezelf flink wat downloadtijd bespaart. Dat is een goede deal! Klik op onderstaande button en bestel de 15-euro-deal! Na betaling ontvang je een downloadlink in jouw account.

Iedereen kind kent het spel domino wel. Dat kan natuurlijk ook met de tafels van vermenigvuldiging. Let even op dat je in de bestanden op de juiste plaats knipt!

Nog zo'n bekend spel is memory! De tafels lenen zich ook uitstekend voor deze variant. Ook thuis is het leuk om deze spelvorm in te zetten. Vrijwel elke ouder kent memory. Er zijn verschillende varianten: met en zonder kleurondersteuning. Kijk in de handleiding welke je wanneer in zet.

Wie heeft de meeste kwartetten verzameld? Die is de winnaar! Maar ook de sommen moeten hardop gezegd worden en uitgerekend! Zo worden de tafels ook nog even flink geoefend.

Dit is de tafelvariant van het Halli Galli-spel dat we allemaal wel kennen. Met tafels dus en net even anders. Er zijn ook varianten voor in de klas! Kijk gauw verder.

Voor de tafels 1 t/m 5 zijn er puzzels beschikbaar. Wees creatief in hoe je de puzzels aanbiedt. Om de beurt een stukje, of een race tegen de klok, zijn een aantal leuke varianten.

Wie kent ze niet? Tafelhappertjes! Nu ook in verschillende varianten én met de juiste kleuren. Print op dikker papier. Veel speelplezier.

In deze categorie vind je verschillende enkele spellen: een ladderspel, een tafelspringschema en een draaispel. Met deze leuke dynamische spellen wordt het tafelen nog leuker. Het tafelspringschema kun je ook uittekenen op het schoolplein!