Downloads - digitaal flitsen

Flits eerst met de stoplichtkaartjes waarbij kinderen steeds de hele rij van tien kaartjes en het aanwijsstokje zien. Kinderen leren de kleurstructuur bij de hele rij net kennen en kunnen dat zo inslijpen. Oefen pas later met de bestanden waarbij ze steeds een enkel kaartje te zien krijgen.

 

Stoplichtkaartjes met opbouw uitgebreid

Met dit bestand kan kaartje voor kaartje geflitst worden. Eerst wordt er met de groene kaartjes gestart; er komen steeds kaartjes bij. Dit programma gebruik je als je begint met het aanbieden van deze methode. Laat de kinderen verbaliseren. Help daarbij als dat nog nodig is.  (Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)

Stoplichtkaartjes tafels uitgebreid

Het flitsen met aanwijsstokje: maar dan digitaal!

Oefen de kaartjesreeks! Gebruik de pijltjestoets. Flitsen maar!

(Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)

Stoplichtkaartjes tafels verkort

Het flitsen met aanwijsstokje: maar dan digitaal! Zonder 'terugstappen'.

Oefen de kaartjesreeks! Gebruik de pijltjestoets. Flitsen maar!

(Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)

Stoplichtkaartjes tafels gemengd

Het flitsen van twee tafels tegelijk met aanwijsstokje: maar dan digitaal! In te zetten in fase 5

Oefen de kaartjesreeks! Gebruik de pijltjestoets. Flitsen maar! (Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)

Flitsen met Stoplichtkaartjes uitgebreid

Met dit bestand kan kaartje voor kaartje geflitst worden. Laat de kinderen verbaliseren. Help daarbij als dat nog nodig is. In deze versie wordt er uitgestapt en teruggestapt vanuit een groen kaartje. Je gebruikt dit bestand vanaf fase 6. (Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)

Flitsen met Stoplichtkaartjes verkort

Met dit bestand kan kaartje voor kaartje geflitst worden. Laat de kinderen verbaliseren. Help daarbij als dat nog nodig is. In deze versie wordt er alleen uitgestapt vanuit een groen kaartje. Je gebruik dit bestand vanaf fase 6. (Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)

Flitsen zonder kleur alle tafels op volgorde van 1 tot 10

Met dit bestand flits je alle 100 tafelsommen op volgorde van 1 tot 10. Je gebruik dit bestand in fase 7. (Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)

Flitsen zonder kleur alle tafels kriskras door elkaar

Met dit bestand flits je alle 100 tafelsommen kriskras door elkaar. Je gebruik dit bestand in fase 7. (Gebruik in Acrobat de Volledig scherm-modus, te vinden onder Beeld)