Ambassadeurs

Soms is er meer nodig. Dan is het goed om te weten dat er ambassadeurs in jouw regio zijn die kinderen individueel kunnen begeleiden met deze methode.

Je vindt hier een lijst met ambassadeurs van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes gesorteerd per provincie. Deze ambassadeurs hebben een eigen praktijk of zijn verbonden aan een school/instelling. Ze zijn expert op het gebied van de Tafelmethode met Stoplichtkaartjes en hebben een uitgebreide training gevolgd. Zij weten alles over het op de goede manier inzetten van deze methode bij de individuele begeleiding van kinderen! Neem contact op met de ambassadeur uit jouw provincie! Kijk ook eens bij een aangrenzende provincie. Sommige ambassadeurs bieden hun diensten aan op de grens van twee provincies. Houd er rekening mee dat de diensten van de praktijkhouders niet gratis zijn en dat ambassadeurs verbonden aan een school/instelling mogelijk alleen daar hun diensten verlenen.

Je herkent een ambassadeur aan het ambassadeurslogo dat doorgelinkt is naar deze pagina. Zo weet je dat je met een erkende ambassadeur te maken hebt.