10-euro-deal

Google-Image-1080Met de 10-euro-deal ontvang je het totaalpakket (alle downloads én handleiding) in één keer en bespaar je jezelf een hap tijd! Met de aanschaf van deze deal worden jouw gegevens automatisch opgenomen in mijn '10-euro-deal'-klantenbestand: zo krijg je in de toekomst automatisch nieuwe bestanden toegestuurd. Zo geniet je ook op de lange termijn van deze deal! Wil je dat niet? Geen probleem. Uitschrijven is namelijk supermakkelijk. Houd er wel rekening mee dat jouw uitschrijving inhoudt dat je geen aanvullingen meer zult ontvangen en deze zelf dient te downloaden.

Je ontvangt van mij een betaalverzoek via de mail. Na betaling ontvang je een mail met een link. Deze link leidt tot alle materialen die je in één keer op je pc kunt zetten. Je ontvangt deze link eenmalig. Deze link is beperkt geldig. Download de bestanden via de link dus gelijk zodra je een mail ontvangt, ook als je nog niet direct met de materialen aan de slag gaat. Houd de mail dus goed in de gaten.

Voor België: geef in het opmerkingenveld aan dat je woonachtig bent in België. Ik stuur je dan gegevens toe waarnaar je het bedrag kunt overmaken.

Bestel je voor de school/instelling waar je werkzaam bent? Geef het emailadres van de school op.

Kom maar op met die 10-euro-deal

3 x 3 = ?