10-euro-deal

Google-Image-1080Bedankt! Met de 10-euro-deal ontvang je het totaalpakket (alle downloads én handleiding) in één keer en bespaar je jezelf een hap tijd! En dat niet alleen! Je draagt ook bij aan het behoud en ontwikkeling van deze website. Met de aanschaf van deze deal worden jouw gegevens automatisch opgenomen in mijn nieuwsbriefbestand en het exclusieve klantenbestand: zo krijgt je ook automatisch nieuwe materialen toegestuurd als deze worden toegevoegd aan de website. Zo geniet je ook in de toekomst van deze deal! Wil je dat niet? Geen probleem. Uitschrijven is namelijk supermakkelijk. Houd er wel rekening mee dat als je je uitschrijft je geen aanvullingen meer zult ontvangen en deze zelf dient te downloaden.

Je ontvangt van mij een betaalverzoek via de mail. Ik streef er naar om binnen 24 uur na betaling het totaalpakket naar je te mailen. Voor België: geef in het opmerkingenveld aan dat je een woonachtig bent in België. Ik stuur je dan gegevens toe waarnaar je het bedrag kunt overmaken.

Gebruik je voor je bankzaken een andere naam? Laat die hier ajb even achter. Ook als je een factuur wenst, is het handig als je dat hier aangeeft.

3 x 3 = ?