10-euro-deal

Google-Image-1080Met de 10-euro-deal ontvang je het totaalpakket (alle downloads én handleiding) in één keer en bespaar je jezelf een hap tijd! Met de aanschaf van deze deal worden jouw gegevens automatisch opgenomen in mijn '10-euro-deal'-klantenbestand: zo krijg je in de toekomst automatisch nieuwe bestanden toegestuurd. Zo geniet je ook op de lange termijn van deze deal! Wil je dat niet? Geen probleem. Uitschrijven is namelijk supermakkelijk. Houd er wel rekening mee dat jouw uitschrijving inhoudt dat je geen aanvullingen meer zult ontvangen en deze zelf dient te downloaden.

Je ontvangt van mij een betaalverzoek via de mail. Na betaling ontvang je een mail met een link. Deze link leidt tot alle materialen die je in één keer op je pc kunt zetten. Deze link is beperkt geldig. Download de bestanden via de link dus gelijk zodra je een mail ontvangt, ook als je nog niet direct met de materialen aan de slag gaat. Houd de mail dus goed in de gaten.

Voor België: geef in het opmerkingenveld aan dat je woonachtig bent in België. Ik stuur je dan gegevens toe waarnaar je het bedrag kunt overmaken.

Nog even dit!

Let op even anders dan anders: **ivm vakantie worden bestellingen vanaf 20 augustus verwerkt** 

Ik doe dit alles naast mijn werk. Ik verwerk de aanvragen en betalingen op vrijdagen (over het algemeen 's ochtends). Het kan dus even duren voordat je de 10-euro-deal in je mailbox hebt zitten. In principe geldt: heb je betaald, dan ontvang je de 10-euro-deal de eerstvolgende vrijdag (ochtend).

Kom maar op met die 10-euro-deal

Let op! Wees volledig: het is belangrijk dat we de gegevens die je achterlaat kunnen linken aan de gegevens die wij terug vinden bij de bankbetaling. Betaal je met een en/of rekening? Noem hier de volledige naam.

3 x 3 = ?